HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medyada küçük çocuklardan çıplak fotoğraf isteyen sapıklara dikkat!

Kendisini bir ajansın yetkilisi ve ünlü bir işadamının yeğeni olarak tanıtan bir kişi, mankenlik yalanıyla küçük bir çocuğu tuzağa düşürüp çıplak fotoğraflarını istedi.

Sosyal medyada küçük çocuklardan çıplak fotoğraf isteyen sapıklara dikkat!

Sosyal mecralarda yaşanan sapıklık olayları, her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor ve farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda pedofili olarak adlandırılan, anne ve babaları tedirgin eden bir sapkınlık şekli var ki, insanın tüylerini diken diken ediyor.

Pedofili, halk arasında 'sübyancılık' olarak tabir edilen; yetişkin bir kimsenin henüz ergenliğe girmemiş ya da yeni girmiş çocuklara cinsel eğiliminin olması hastalığı. Özellikle çocukların da sosyal medyayı kullanır hale gelmesi bu sapıklığın yeni yöntemler üretmesine sebep oldu. Bugün sosyal medyanın gündeminde olan örnek ise tehlikenin boyutlarını ortaya koydu.

'TİPİN ÇOK İYİ, ÇOCUK MODEL OLMAK İSTER MİSİN?'

B. K. isimli bir Facebook kullanıcısı, çocuğu ile kontak kuran ve onun boxer şortlu fotoğraflarını isteyen bir başka Facebook kullanıcısını deşifre etti. İddiaya göre B.K'nın çocuğuyla iletişime geçen ve kendini önemli bir işadamının yeğeni olarak tanıtan O.D.D isimli şahıs, önce çocuğa yaşını sordu. Daha sonra çocuğa 'tipin çok iyi' diye mesaj atan şahıs ona çocuk modelliği teklif etti.

3 TANE ÇIPLAK FOTOĞRAF İSTEDİ

Çocuğun konuyu ailesine danışması gerektiğini ifade etmesinden rahatsızlık duyan O.D.D'nin atılan mesajlarda sürekli olarak çocuğun yanında birinin olup olmadığını sorgulaması dikkat çekti. Küçük çocuğu 'Önce benimle anlaş konuyu sonra ailene açıklarsın' şeklinde ikna etmeye çalışan O.D.D daha sonra birçok markanın tanıtımını yaptığını ifade ederek çocuktan 3 tane boxer şortlu 3 tane de çıplak halde fotoğraf istedi.

'BİR DAHA ŞANS VERMEM'

Çıplak fotoğraf gönderemeyeceğini ifade eden küçük çocuk konuyu ailesine danışması gerektiği konusunda ısrar edince O.D.D. 'Çıplak fotoğraf konusu ailen kabul etmez. Madem sen bilirsin. Bir daha şans vermem...' diyerek çocuğu ikna etmeye çalıştı. Ancak çocuk konuyu ailesine açtı. Sinirden deliye dönen B.K ise konuyu sosyal medyadan duyurarak ailelerin dikkatli olmasını istedi.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINI UYARDI

Yaptığı paylaşımda, ''Arkadaşlar dikkat!!! Adamın facebook ismi "O.D.D" Bu herif kendini "A.D'nin" yeğeni olarak tanıtıyor. Bu adam dün gece oğluma yazmış. Eğer oğlum benimle rahat iletişim kuran, her şeyi anlatabilen bir çocuk olmasaydı ALLAH korusun başına bir şeyler gelebilirdi... Elim ayağım titriyor sinirden. Böyle adi, şerefsiz, mahlûkatlar var maalesef. Çocuklarınızla iyi iletişimde olun. Dikkat edin. Çocuklarınızın hesaplarını kontrol edin ve lütfen onlara güven verin ki her şeyi sizlere anlatabilsinler ...'' ifadelerini kullanan B.K bu paylaşım sonrasında O.D.D.'den tehdit aldı.

İşte o tehdit ifadeleri:

B.K'ya 'O paylaştığın durumu kaldır. Bilip bilmeden neden paylaşım yaptın? O paylaşım nedeniyle çok başın ağrıyacak. Az önce siber suçlara verildin. Bakalım kimmiş dolandırıcı göreceğiz' şeklinde mesaj gönderen O.D.D. sonrasında kullanıcıların iddiasına göre Facebook hesabını kapattı.

İşte B.K'nın paylaştığı tüm konuşma metinleri:

,


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler