HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soygun için geldikleri evde 87 yaşındaki kadını dövdüler

Afyonkarahisar'da hırsızlık yapmak için başsağlığı bahanesiyle girdikleri evde 87 yaşındaki kadını döven 4 şüpheli yakalandı.

Soygun için geldikleri evde 87 yaşındaki kadını dövdüler

AFYONKARAHİSAR, (DHA) -Olay, geçen perşembe günü akşam saatlerinde Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. Emekli öğretmen eşi birkaç ay önce yaşamını yitiren 87 yaşındaki Melahat O.'nun kapısını çalan F.B., başsağlığına geldiğini söyledi. Evde tek başına olan Melahat O., gözyaşları içinde ölen eşinin öğrencisi sandığı F.B.'yi eve aldı. Melahat O.'nun tatlı ve çay ikram ettiği F.B., evden ayrıldı.

Yaklaşık yarım saat sonra F.B., bu kez yanında H.S., O.Y. ve M.S. ile eve döndü. Kapıyı çalan F.B., merhum öğretmeninin diğer öğrencilerinin de yanında olduğunu söyledi. 4 şüpheli, kapıyı açar açmaz Melahat O.'yu etkisiz hale getirmek istedi. Çığlıklar atan Melahat O.'yu döven saldırganlar, yakalanacaklarını anlayınca kaçtı.

Komşuların çağırdığı ambulansla götürüldüğü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Melahat O.'nun durumunun iyi olduğu belirtildi. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri saptanan 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinde eve soygun için geldiklerini itiraf ettikleri belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler