HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soygun parasıyla tatil yaparken yakalandılar

Bolu'da, gece girdikleri marketten para ve sigara çalan 3 kişi, soygun parasıyla kayak merkezi Kartalkaya'da tatil yaparken polis tarafından yakalandı.

Soygun parasıyla tatil yaparken yakalandılar

Olay, geçen 29 Aralık'ta Tepecik Mahallesi Beşevler Sokak üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Gece saatlerinde markete gelen 3 kişi, ellerindeki aparatla camı kesti. İçeride güvenlik kamerasını fark eden şüpheliler, yüzlerinin görünmemesi için markete sırtları dönük girdiler. Daha sonra güvenlik kamerasının yönünü değiştiren şüpheliler, kasada bulunan yaklaşık 5 bin lira ile raflardaki çok sayıda sigarayı alarak kaçtı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini belirledi. Yapılan araştırmada şüpheliler M.Ü., İ,.Y. ve H.E.'nin kayak merkezi Kartalkaya'da oldukları saptandı. Soygun paralarıyla lüks bir otelde tatil yapan şüpheliler, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 3 kişi, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler