HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soygun yapıp, durdurduğu araçla kaçtı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, pompalı tüfekle girdiği bir banka şubesinden yaklaşık 35 bin lira parayı gasp eden soyguncu, silah zoruyla durdurduğu bir araca binerek kaçtı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, zanlıyı olaydan yaklaşık 10 dakika sonra yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler, gasp ettiği araçtan inip üzerindeki kıyafetleri çıkarttıktan sonra beyaz tişört giyen zanlıyı, Mevlana semti girişinde gözaltına aldı. Yunus timlerinin yakaladığı 37 yaşındaki B.C. Işıkkent Polis Merkezi'ne getirildi. Zanlının kıyafetleriyle pompalı tüfeği çöp konteynerine attığı tespit edildi.

KREDİ KARTI BORCU YÜZÜNDEN SOYGUN YAPTI

Yapılan aramada, bu malzemeler de bulundu. Bankanın güvenlik görevlisinden gasp ettiği tabanca ve aldığı para da ele geçirildi. Zanlının daha önce suç kaydının olmadığı, kredi kartı borçları nedeniyle böyle bir yola başvurduğu anlaşıldı. Şüpheli B.C. sorgulanmak üzere Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü. Soyguncunun araç gaspedip kaçma anını görenlerden Adem Çobanoğlu (36), "Her şey bir anda oldu. Elinde pompalı tüfekle çıkan kişi yoldan geçen araçlara silahı doğrultup durdurmak istedi. Az kalsın eziliyordu. Daha sonra durdurduğu araçtaki bir kişiyi indirip sürücüyü rehin alarak kaçtı. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım" dedi.

UZUNKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya telsizden, "Bankada yaşanan olayın ardından ekiplerin hızla sevk edilmesi ve zanlının çok kısa sürede yakalanmasında görev alan tüm arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum. Teşekkür ederim" anonsu yaptı. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler