HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soygun yöntemiyle herkesi şaşkına çevirdi

Konya’da bir kişinin sırtına tükürüp daha sonra temizleme bahanesiyle cebinden bin lirasını çalan yankesici yakalandı.

Olay, iki gün önce Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Yahya G. (64) yakınını ziyaret etmek için hastanenin acil bölümüne doğru yürüdüğü sırada arkasından gelen Bilal İ. (42) sırtına tükürdü. Daha sonra Yahya G’ye yaklaşarak sırtının kirlendiğini söyleyen yankesici, yaşlı adama yakındaki caminin çeşmesinde ceketini temizlemesini söyledi.

Yahya G. çeşmede ceketini temizlerken şüpheli şahsın pantolonuna da tükürdü. Pantolonunun da kirlendiğini gören yaşlı adam temizlemek için eğildiği sırada Bilal İ. şahsın üzerinden çıkarttığı ceketinden cüzdanını çekti. Yahya G. üzerini temizlerken şüpheli uzaklaşarak kayıplara karıştı. Yaşlı adam cüzdanının cebinde olmadığını fark ettiğinde durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri müştekinin verdiği eşkal doğrultusunda şüphelinin peşine düştü. Çevredeki kamera görüntülerini de inceleyen ekipler 3 saat gibi kısa bir sürede şüpheliyi yakaladı. Bilal İ’nin poliste hırsızlık ve yankesicilik suçundan 42 kaydının bulunduğu ve 5 ilde daha yankesicilik suçundan arandığı öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Bilal İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler