HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sultangazi’de silahlı kavgada 2 çocuk öldü

Sultangazi'de iki çocuk arasında başlayan kavgaya aileler de karışınca silahlar konuştu.

Bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 2 çocuk öldü, 6 kişi de yaralandı. Silahlı kavga güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 2107 Sokak'ta dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ecza deposunda çalışan H.E. ve hemen karşısında bulunan tekstil atölyesinde çalışan F.S., öğle arasında omuz atma meselesi yüzünden kavgaya tutuştu. Kavgaya bir süre sonra aileler de dahil oldu. Kavgaya karışan çocuklardan H.E.'nin dayısı, diğer çocuğun yakınları ile önce bıçaklı kavgaya girdi. Bir süre sonra bir araçla tekrar olay yerine gelen şahıs bir kez daha karşı tarafla kavgaya tutuştu.

Kavganın büyümesi üzerine belinden silahını çıkaran şahıs, kavgaya tutuştuğu gurubun üzerine kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu 14 yaşındaki Metin Süt ile 15 yaşındaki Adem Aksoy ile 6 kişi, vücutlarına isabet eden kurşun ve bıçak darbeleri ile yaralandı.

Yaşanan olay ise çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasında şahsın bir araçla olay yerine geldiği, sokağa girmesi ile birlikte kavga çıktığı görülüyor. Kavganın büyümesi ile birlikte şahsın karşı tarafın üzerine kurşun yağdırdığı görülüyor. Bu sırada bir kişi, silahlı şahsın arkasından yaklaşarak etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Ancak silahlı şahıs arkasından yaklaşan kişiyi de silahla yaralıyor kaçıyor.

Silahla yaralanan şahıs ise yerden kalkarak hastaneye doğru koşmaya çalışıyor. Silahlı şahsın kaçmasının ardından çevredeki vatandaşların yerde yatan yaralılara yardım etmeye ve yaralıları yerden kaldırmaya çalıştığı görülüyor.

Yaralılar bir süre sonra olay yerine gelen ambulanslar tarafından hastaneye kaldırıldı. Silahlı kavgada yaralanan Metin Süt ve Adem Aksoy kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Metin Süt defnedilmek üzere Adıyaman'a gönderilirken, Adem Aksoy'un naaşı ise Sultançiftliği'nde toprağa verildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken kavgada silah kullanan şahsın henüz yakalanmadığı öğrenildi. Polis kaçan şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler