HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sünnet düğününe gelenler şimdi taziyeye geliyor'

Bileği ve boğazı kesilmiş ağır yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 4 yaşındaki Caner Çerit’in evi, başsağlığı ziyaretine gelenlerin akınına uğradı.

'Sünnet düğününe gelenler şimdi taziyeye geliyor'

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, evlerinin yakınındaki bir kısmı ahır olarak kullanılan bağ evinde bileği ve boğazı kesilmiş ağır yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 4 yaşındaki Caner Çerit’in evi, başsağlığı ziyaretine gelenlerin akınına uğradı. Geçen pazar çocuklarının sünneti olduğunu belirten acılı baba Bayram Çerit, “O gün düğüne gelenler, şimdi taziye için geliyor” diyerek gözyaşı döktü. Dede Cafer Çerit ise torununu belden aşağısı çıplak olarak bulunca cinsel tacize uğradığını zannettiklerini belirterek, “Neyse ki otopsi de böyle olmadığı ortaya çıktı” diye konuştu.

Dün saat 13.00'de İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkisi’ndeki evlerinin önünde oynayan küçük Caner Çerit, birara ortadan kayboldu. En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan Caner Çerit’i evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki Firdevs Çerit, durumu kayınpederi 70 yaşındaki Cafer Çerit ve kepçe operatörü olan eşi 39 yaşındaki Bayram Çerit’e bildirdi. Çerit Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde küçük Caner’i aradı.

Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda Cafer Çerit torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak’ta olan, bir kısmı ahır olarak kullanılan metruk bir bağ evinde sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu. Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdüğü talihsiz çocuk kurtarılamadı.

Küçük çocuğun bulunduğunda pantolonun indirilmiş olması nedeniyle akıllara geçen hafta Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’ın cinsel tacize uğrayıp öldürüldüğü olay geldi. Ancak talihsiz çocuğun tuvalet ihtiyacı için girdiği metruk binada çivili bir kalasın üzerine düşmesi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Küçük Caner’in hastane morgundan dün akşam alınan cenazesi İmamköy Mahalle Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

“BULDUĞUMDA BELDEN AŞAĞISI ÇIPLAKTI”

Çerit Ailesi’nin evi bu gün taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı. İlk anda gündeme gelen torunun cinsel tacize uğrayıp, cinayete kurban gittiği iddialarının kendisinden kaynaklandığını belirten Cafer Çerit, “Torunumu bulduğumda belden aşağısı çıplaktı. Bunu jandarmaya söyleyince soruşturma bu yönde yapıldı. Çok şükür, otopsi sonucu ne cinayet ne de cinsel taciz olmadığı anlaşıldı” dedi.

“DÜĞÜNE GELENLER, ŞİMDİ TAZİYEYE GELİYOR”

Baba Bayram Çerit ise yaşadıkları acı dolu olayı anlatıp, “Babam Caner’i metruk binada bulduğunda köpekler parçalamış gibi her tarafı kanlar içindeydi. Kucağıma alıp, hemen hastaneye götürdüm. Yaşam belirtisi vardı. Hastaneye ulaşmamızdan 5-10 dakika kadar sonra hemşire gelip, kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi. Çocuğum yaşadığı için o an Allah’a şükrettim. 15 dakika geçmişti ki tekrar gelip, 'Çocuğunuz öldü' dediler. O an sanki tepemden kaynar sular döküldü” dedi.

Geçen Pazar oğullarının sünneti olduğunu da belirten Çerit, “O gün düğüne gelenler şimdi taziyeye geliyor” diyerek, gözyaşı döktü.

DHA

En Çok Aranan Haberler