HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeli aileye otomobil çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, kontrolden çıkan otomobil Suriye uyruklu 2'si çocuk 3 kişiye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle su kanalına düşen 68 yaşındaki Fatma Hilal kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, yaralı 2 çocuk tedaviye alındı.

Kaza, gece Yunus Emre Mahallesi 4198 Sokak'ta meydana geldi. Ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiye'ye gelen ve İzmir'de yaşayan Suriyelilerden Fatma Hilal ile torunları 3 yaşındaki Abir Hamo ve kucağındaki 2 aylık Lemi Hamo'ya plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle su kanalına düşen Fatma Hilal ağır, iki torunu ise hafif yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Fatma Hilal, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Abir Hamo ve Lemi Hamo da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Fatma Hilal yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hilal'in cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na gönderilirken, torunlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazadan sonra kaçan sürücüyü bulmak için polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler