HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeli çarşaflı kadın 'canlı bomba' paniği yaşattı

Adana'da minibüste yolculuk yaparken tedirgin davranışlarda bulunan çarşaflı Suriyeli kadın 'canlı bomba' paniğine neden oldu.

Suriyeli çarşaflı kadın 'canlı bomba' paniği yaşattı

Kent merkezinden şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüse binen ve en arka koltuğa oturan çarşaflı bir kadın, yolculuk boyunca tedirgin hareketlerle bulununca dikkat çekti. Kadın, merkez Yüreğir İlçesi'nin Kışla Mahallesi'ndeki son durağa gelen minibüsten inmedi. Kadının hareketlerinden şüphelenen sürücü, 'canlı bomba' olması ihtimaliyle 155'i aradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bir eliyle belini, diğeriyle de başını tutup, çevresindeki insanlardan uzak durmaya çalışan kadın, olay yerine gelen ekiplerce araçtan indirildi.

Çevrede toplanan vatandaşlar uzaklaştırılırken, sulama kanalı kenarına götürülen çarşaflı kadının üzeri, kadın polis tarafından arandı. Üzerinde herhangi bir suç unsuru çıkmayan kadının Suriyeli olduğu ve Türkçe bilmediği anlaşıldı.

Yabancılar Şube Müdürlüğü'nden gelen tercüman polisler, şüpheli kadınla konuşarak bilgi almaya çalıştı. Göçmen Bürosu'nca Suriyelilere dağıtılan geçici ikamet belgesi bulunmadığı anlaşılan çarşaflı kadın Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler