HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeli kuzenlerin kavgasında 2 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’te Suriye uyruklu kuzenlerin arasında çıkan bıçaklı kavgada Suriyeli 21 yaşındaki Yusuf Ali Murat ve 20 yaşındaki Hüseyin Uveys öldü, 19 yaşındaki Muhammed Murat yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Suriye uyruklu Yusuf Ali Murat bir süre önce henüz belirlenemeyen nedenden dolayı babasının evine dönen eşi Haldiye ile konuşmak için kardeşi Muhammed Murat ile Haleplioğlu Sokak’taki eve geldi.

Yusuf Ali Murat ve eşi Haldiye'nin yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle öfkelenen iki taraf birbirlerine bıçaklarla saldırmaya başladı.

Kavgada bıçakla yaralanan Yusuf Ali Murat, Hüseyin Uveys ve Muhammed Murat yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürülen yaralılardan Yusuf Ali Murat ve Hüseyin Uveys acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi, Muhammed Murat'ın tedavisi ise sürüyor.

Murat ve Uveys’in cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kavgada yaşamını yitiren Huseyin Uveys’in, kız kardeşi Haldiye’yi eşi Yusuf Ali Murat barıştırmak için İstanbul’dan Gaziantep’e geldiği öğrenilen olayla ilgili çalışma yapan polis, bıçaklı kavgaya karıştıkları belirlenen Murat Ali, Adnan Ali, Muhammed Ali, Yusuf Ali, Hamide Ali ve Aysel Ali’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler