HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeli Türkmen aile paramparça olan otomobilden sağ çıktı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkarak bir büfe ile çınar ağacına çarpıp parçalanan otomobilde bulunan Suriyeli Türkmen aile kazadan sağ çıktı.

Kazada otomobilde bulunan 7'si çocuk 9 kişiden sadece 1 çocuk yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Samsun-Ankara Karayolu Adalar mevkisi Ada Camii yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriyeli Türkmen ailenin içinde bulunduğu Muhammed Hassan (45) idaresindeki 34 MG 689 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak Ali Alkış'a (38) ait çay evinin duvarına ve ardından da çınar ağacına çarpıp devrildi.

Kazada, parçalanan otomobilde bulunan 12 yaşındaki Ahmet Hassan yaralanırken, otomobilde bulunan diğer 6'sı çocuk 8 kişi kazayı yara almadan atlattı. Yaralanan çocuk, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yapan Türkmen ailenin Suriye'nin Halep şehrinde yaşarken savaş dolayısıyla Türkiye'ye sığındıkları, İzmit'ten 6 araçla birlikte 2 gün önce Samsun'a geldikleri ve Samsun'da iş bulamayınca Kayseri'ye gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler