HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeliler ile Türk vatandaşlarının kavgası kamerada

Konya'da bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen Suriyeliler ile Türk vatandaşları arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen yaklaşık 10 kişilik Suriyeli bir grup ile Türk vatandaşları arasında kavga çıktı.

Konya'da bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen Suriyeliler ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

10 KİŞİ KAFE BASTI

Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir kafeye baskına gittikleri iddia edilen yaklaşık 10 kişilik Suriyeli bir grup ile Türk vatandaşları arasında kavga çıktı. Kavga kısa sürede büyeyerek yola taştı.

KAVGA ANI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kavgaya hemen müdahele etti. Kalabalık grup güçlükle ayrıldı.

Kavgada kalabalık bir grubun arasında kalan Suriyeli tekme tokat dövülerek yaralandı. Suriyelileri, olay yerine gelen polis kurtardı.

Kavga anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. DHA


En Çok Aranan Haberler