HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyelilerin hesap kavgası cinayetle bitti

Suriyelilerin işlettiği bir lokantada hesap anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Türkmenler Caddesi'nde gece geç saatlerde yaşanan olayda, Suriyelilerin işlettiği bir lokantada yemek yiyen Suriyeli grup, gelen hesaba itiraz etti. İş yeri çalışanları ile müşteriler arasında başlayan tartışma büyüyerek, av tüfeği, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Gaziantep'te, Suriye uyruklu kişilerin işlettiği bir lokantada hesap anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Suriyeli 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde Türkmenler Caddesi'nde meydana geldi. Suriyelilerin işlettiği bir lokantada yemek yiyen Suriyeli grup, gelen hesaba itiraz etti. İşyeri çalışanları ile müşteriler arasında başlayan tartışma büyüyerek, av tüfeği, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar, işyeri çalışanı 28 yaşındaki Muhammed Osman ve isimleri öğrenilemeyen 2 Suriyeli'ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Muhammed Osman'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, 2 yaralı ise Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, kaçan otomobille kaçan 2 Suriyeliyi, olay yerine yakın bir noktada yakalayarak gözaltına aldı. Muhammed Osman'ın cesedi olay yerinden yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

DHA


En Çok Aranan Haberler