HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suruç'ta terörist mezarlarındaki örgüt simgeleri silindi

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde terör örgütü PKK/PYD mensuplarının mezarlarında bulunan örgüte ait simge ve kod isimler silindi. Büyükşehir Belediyesi'ne ait ekipler, zırhlı polis araçları eşliğinde ilçe mezarlığına giderek, terör örgütü mensuplarının mezarlarını bir bir tespit ederken, 25 mezarda bulunan örgütsel simge ve kod isimleri spiral makinesiyle silip, bazı mezar taşlarını da tamamen kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, zırhlı polis araçları eşliğinde Dikili Mahallesi Ziyaret Caddesi'ndeki ilçe mezarlığına giderek, PKK/PYD mensuplarının mezarlarını tespit etti.

Ekipler, 25 mezardaki örgütsel simge ve kod isimleri spiral makinesiyle sildi, bazı mezar taşları da tamamen kaldırıldı.

PKK VARLIĞINI KORUMA TELAŞINA DÜŞTÜ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yürütülen başarılı operasyonlarla ağır darbe vurulan terör örgütü PKK, bölge halkı üzerinde baskı kurmak ve varlığını koruyabilmek amacıyla siyasetçileri hedef almaya başladı.

Tüm yıl boyunca yaz kış demeden aralıksız operasyonda olan Mehmetçik, silahlı/silahsız insansız hava araçları ve F-16'lar saldırı hazırlığındaki ve sızma girişiminde bulunan PKK'lıları etkisiz hale getirdi.

Türkiye'nin istikrarını barış ve huzur ortamını bozmaya çalışan terör örgütü siyasilere yönelik saldırılarla kendisine muhalif seslerin bölgeden yükselmesini engellemeye çalışıyor.

PKK VARLIĞINI KORUMA TELAŞINA DÜŞTÜ

Son olarak AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ile Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’nin öldürülmesi, gözleri eli kanlı örgütün siyasilere yönelik saldırılarına çevirdi. PKK son 7 yılda 11 siyasetçiyi öldürdü, 7”sini ise kaçırdı.


En Çok Aranan Haberler