HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taciz anı kamerada!

Erzurum’da bir alış veriş merkezinde iki kadına yönelik yapılan cinsel taciz güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Taciz anı kamerada!
Alış veriş merkezinde meydana gelen ilk taciz olayı 6 Mayıs günü meydana geldi. Giyim mağazalarının bulunduğu katta arkadaşı ile birlikte gezen A.B., eşiyle birlikte alışveriş yapan M.Ş.'ye elle tacizde bulundu. Durumun fark edilmesi üzerine M.Ş.'nin kocası ve yanlarındaki bir arkadaşı, tacizcinin bulunması için durumu güvenlik birimlerine bildirdi.
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Oyuncakcida-taciz-etti/1450604/)
Alışveriş merkezinin kapıları bir süreliğine kapatıldı ve yapılan aramalar sırasında kaçmaya çalışan A.B. görevliler tarafından yakalandı. Kamera görüntüleriyle suçu tespit edilen A.B., cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İkinci olay ise, oyuncakçı reyonunda 7 Mayıs günü meydana geldi. Mağazada çalışan G.K.'nın arkasından elle sarkıntılık eden bir kişi, daha sonra işyerinden çıkarak kaçtı. Cinsel saldırıya uğrayan G.K.'nın arkasından koşup yakalayamadığı tacizci, kısa bir süre sonra izini kaybettirdi. Emniyet Müdürlüğüne kamera görüntüleri verilen tacizci, aranıyor. (İHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler