HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taciz iddiası Karamürsel'i karıştırdı

14 yaşındaki çocuğun, 7 yaşındaki çocuğu taciz ettiği gerekçesiyle tutuklanması ilçeyi karıştırdı.

Taciz iddiası Karamürsel'i karıştırdı

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki A.S.Y.'ya cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 14 yaşındaki 8'inci sınıf öğrencisi N.C.'nin tutuklanması ilçeyi karıştırdı. İlçede bu olay nedeniyle bazı veliler kız öğrencilerini okula göndermek istemezken, Milli Eğitim Müdürlüğü Karamürsel’e 3 müfettiş gönderdi.

Karamürsel 4 Temmuz İlköğretim Okulu’nda geçen hafta meydana gelen olayda, okula bu yıl başlayan birinci sınıf öğrencisi A.S.Y., 8'inci sınıf öğrencilerinden N.C.’nin cinsel tacizine uğradı. Öğrencinin durumu akşam ailesine anlatması ve doktor muayenesinde de cinsel tacize uğradığının belirlenmesi üzerine gözaltına alınan N.C. adlı öğrenci tutuklandı.

Bu gelişmeler üzerine olay kulaktan kulağa yayılınca ilçeredi tüm veliler tedirgin olmaya başladı. Bazı veliler kız çocuklarını okula göndermek istemezken, olayları soruşturmak ve velileri ikna etmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 3 müfettişin ilçeye gönderildiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak Karamürsel’de yetkililer açıklama yapmak istemedi.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler