HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tahliye oldu, kazada öldü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, iki motosikletin çarpışması sonucu yaşandı. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücülerinden H.Ç.'nin (16), cezaevinden yeni tahliye olduğu ileri sürüldü. H.Ç.'nın, tahliye sevincini paylaşmak için akraba ziyaretine gittiği, eve dönüşünde de kazanın yaşandığı iddia edildi.

Trafik kazası, Ödemiş'e bağlı Üzümlü köyü yolunda meydana geldi. Ödemiş Cezaevi'nde 3 ay tutuklu kaldığı belirtilen H.Ç., İzmir 2.'ci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakıldı. Cezaevindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tahliye edilen H.Ç., tahliye sevincini önce ilçe merkezinde oturan annesini ziyaret ederek paylaştı. H.Ç., daha sonra Üzümlü köyünde yaşayan yakınlarını ziyaret etmek için arkadaşı olan T.U. ile birlikte motosikletiyle yola çıktı. Üzümlü köyündeki yakınlarını ziyaret ederek bir süre sohbet eden H.Ç. ve arkadaşı Tayfun U. daha sonra H.Ç. yönetimindeki motosiklete binerek ilçe merkezine dönmek üzere yola çıktı.

Ödemiş-Üzümlü karayolunda H.Ç. idaresindeki motosikletle, karşı yönden gelen S.K. (54) yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada, her iki motosiklet sürücüsü ile T.U., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen her iki motosikletin sürücüsü olan H.Ç. ve S.K. hayatlarını kaybetti. Kazada ağır yaralanan T.U.'nun da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler