HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksiciyi öldürüp aracını gasp ettiler

Taksi şoförü emekli astsubay bıçaklı saldırıya uğradı. Aracı gasp edildi.

Taksiciyi öldürüp aracını gasp ettiler
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, ticari taksi sürücüsü Ethem Köse (60), aracına müşteri gibi binen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bıçaklanarak ağır yaralandıktan sonra yol kenarına bırakıldı.
Aşırı kan kaybeden Köse, bırakıldığı sokakta hayatını kaybetti. Taksicinin gasp edilen aracı olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta terk edilmiş olarak buldu. Olay, dün saat 23.30 sıralarında Karabağlar ilçesi 4270 sokakta meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar bir kişinin yerde kanlar içinde yattığını farkederek durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde evli ve iki çocuk babası olan Ethem Köse'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Köse'nin ticari taksi sürücüsü olduğunu tespit eden polis, otomobili aramaya başladı.
Ticari taksi, Köse'nin bulunduğu noktadan yaklaşık 1 kilometre ileride, sokak içinde terk edilmiş olarak bulundu.
**EMEKLİ ASTSUBAY, 15 YILLIK TAKSİ ŞOFÖRÜ**
Ethem Köse'nin emekli astsubay olduğu, yaklaşık 15 yıldır Balçova ilçesinde bulunan Kondor Taksi Durağı'na bağlı olarak taksi şoförlüğü yaptığı öğrenildi. Acı haberi alan Köse'nin arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Yapılan incelemede Köse'nin son olarak ticari taksilerde bulunan 'bas-konuş' hattı ile bağlı olduğu durağı aradığı ve Ata Caddesi üzerinden aracına müşteri aldığını söylediği öğrenildi. Polis, Köse'nin üzerindeki 125 TL'nin alınmamış olduğunu tespit etti. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.
Köse'nin aracına müşteri gibi binen katil veya katillerin yakalanması için Balçova'dan olayın meydana geldiği Karabağlar ilçesindeki sokağa kadar tüm MOBESE ve güvenlik kamera görüntülerinin tek tek incelemeye alındığı öğrenildi.
(CİHAN)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler