HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksim'de bomba alarmı

Taksim'de kaldırım üzerine bırakılan ve polisin fünye yerleştirerek patlattığı paketten düdüklü tencere çıktı.

Olay, Beyoğlu Taksim Mete Caddesi'nde meydana geldi. Saat 16.30 sıralarında kaldırım üzerinde kargo poşetine sarılmış vaziyette bir paket gören esnaflar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Mete Caddesi'ni çift yönlü trafiğe kapatarak olay yerini güvenlik şeridine aldı ve bölgedeki vatandaşları uzaklaştırdı.

Olay yerine gelen bomba uzmanı polis gerek hazırlıkları yaptıktan sonra giydiği özel kıyafetiyle pakete yaklaşarak fünye yerleştirdi. Daha sonra yapılan uyarıları anonslarının ardından paket fünyeyle patlatıldı. Kontrollü bir şekilde olay pakete yaklaşan bomba uzmanı paketi bıçakla kestiğinde içinde bulunan düdüklü tencere olduğunu gördü.

BOMBA OLMA İHTİMALİNE KARŞI DAHA GÜÇLÜ FÜNYE KULLANILDI

Pencere içine bomba yerleştirilme ihtimalini değerlendiren bomba uzmanı paketi bu defa daha güçlü bir fünye ile patlattı. İkinci patlamanın şiddetiyle düdüklü tencere açılırken bazı dükkanların da camları kırıldı. Yapılan incelemede tencerenin boş olduğu ortaya çıktı. Meraklı vatandaşlar ise olayı film gibi izledikleri görüldü.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler