HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksinin bagajında uyuşturucu çıkınca...

Beşiktaş’ta uygulama yapan polis ekipleri, şüphelenerek durdurdukları bir takside yaptıkları aramada müşteri M.A.’ya ait valizde 10 kilogram eroin buldu.

Taksinin bagajında uyuşturucu çıkınca...

Beşiktaş’ta uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir taksinin bagajında yaptıkları aramada müşteri M.A.’nin valizinde 10 kilo eroin buldu. M.A. ile taksi şoförü R. Y. gözaltına alındı. Uyuşturucunun piyasa değerinin 150 bin TL olduğu belirtildi.

Dolmabahçe Caddesi üzerinde uygulama yapan, Asayiş Şube Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, şüphe üzerine R.Y.’nin kullandığı taksiyi durdurdu. Polisler, müşteri olarak takside bulunan M.A. ile şoför R.Y.’yi araçtan indirdi. 2 kişinin üst aramasında suç unsuru bulamayan polisler aracın bagajındaki tekerlekli bavulu açtı.

Elbiselerin altına saklanmış olan koli bandına sarılı yuvarlak haldeki nesneden şüphelendi. Bir polis 10 adet yuvarlak haldeki nesneleri valizden çıkarıp aracın bagajının içine boşalttı. “Bu uyuşturucu kimin” sorusu üzerine şoför ile müşterisi panikledi. Polisler, taksinin müşterisi M.A. ile aracı kullanan R.Y.’yi gözaltına alarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. Burada koli bandına sarılı yeri hafifçe kesen polisler eroin ile karşılaştı.

Taksinin bagajında uyuşturucu çıkınca... | www.mynet.com/video

Polisler, aracın içini didik didik etti. Taksinin tavanındaki “TAKSİ” yazısının bulunduğu ışıklı tepe lambasının içinde bile eroin aradı. Sağlık kontrolünden geçirilen Murat A. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorguya alındı. Uyuşturucunun yurt dışından getirildiğini tahmin eden polisler, eroinin piyasa değerinin 150 bin TL civarında olduğunu belirtti. (CİHAN)

[

****](http://sayyac.mynet.com/tiklama/380?tags=marcamarca&url=http%3A%2F%2Fwww.marcamarca.com.tr%2F%3Fref%3Dmynettxt&autoplay=1)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler