HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarsus'ta cinayet

MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir kişinin, daha önce aralarında çıkan kavga sonucu bıçakla yaraladığı şahıs tarafından tabanca ile vurularak öldürüldüğü öne sürüldü. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra ise ölen şahsın yakınlarının, zanlının ağabeyini ve eniştesini yaraladığı bildirildi.

İddiaya göre olay, Yeşil Mahalle 4202 Sokak Lütfican Polis Karakolu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre H.İ. (Hadi İncirligöz-25), daha önce aralarında çıkan kavgada kendisini bıçaklayan M.V.'yi (Murat Viraner-27), plakasız motosikleti ile seyir halindeyken tabancayla vurdu.

Başına ve vücuduna 4 kurşun isabet eden M.V, kaldırıldığı 70. Yıl Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Zanlı H.İ, olaydan sonra suç aleti tabancayla birlikte karakola giderek teslim oldu. Bu arada olaydan yaklaşık 2 saat sonra, cinayet zanlısının ağabeyi ve eniştesinin bulunduğu eve silahlı saldırı düzenlendi. Bu olayda da zanlının ağabeyi H.İ. (Hasan İncirligöz) ve eniştesi S.C. (Süleyman Cömertboy) ayaklarından yaralandı. Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kimliği açıklanmayan 2 kişinin yakalanmasına çalışıldığı kaydedildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler