HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarsus'ta intikam cinayeti

MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, geçen yıl gasp edilerek öldürülen ağabeyinin intikamını almak için 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.

İddiaya göre, Yeni Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde manavlık yapan ağabeyi Cemil K. gasp edilerek öldürüldüğünde asker olan Ferit K. (21), askerden döndükten sonra, ağabeyinin intikamını almak için cinayetle ilgili yakalanıp cezaevine konulan 6 zanlının yakınlarını aramaya başladı. Zanlılardan Mansur A.'nın kardeşi Bülent A.'nın (31) Bağlar Mahallesi'ndeki evine giden Ferit K., eşine Bülent A.'yı sordu. Kadının, kocasının evde olmadığını söylemesi üzerine sokağın başında beklemeye başlayan Ferit K., bir süre sonra evine gelen Bülent A.'ya sokak ortasında kurşun yağdırdı. Bülent A.'yı başından ve omzundan vuran zanlı, bisikletle olay yerinden ayrıldı. Bülent A., kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Daha sonra bisikletle Mithatpaşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki kahvehaneye giden Ferit K., burada yine ağabeyinin katil zanlılarından birinin kardeşi olan Abdulkerim T.'ye (20) ateş etti. Açılan ateş sonucu Abdulkerim T. omzundan yaralanırken, seken kurşunlardan biri de Barış K.'ya isabet etti. Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdulkerim T. ve Barış K.'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polise teslim olan Ferit K.'nın, "Ağabeyimin intikamını aldım" dediği öğrenilirken, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler