HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tartıştığı arkadaşını kalbinden bıçakladı

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’nde 51 yaşındaki Aydın Güngörmez, otomobilde tartıştığı arkadaşı 44 yaşındaki Levent Gurbet’i araçtan indirdikten sonra kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

Tartıştığı arkadaşını kalbinden bıçakladı

Olaydan sonra gözaltına cinayet zanlısı Güngörmez, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Saray İlçesi’nde balıkçılık yapan Aydın Güngörmez, dün gece arkadaşları İbrahim U. ve Levent Gurbet ile birlikte eğlenmek için otomobille Kapaklı İlçesi'ne geldi. Aralarında çıkan tartışmada iddiaya göre Levent Gurbet, Aydın Güngörmez’e tokat attı. Buna sinirlenen Güngörmez, arkadaşını Ulu Cami önünde araçtan indirdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aydın Güngörmez otomobilinden aldığı bıçakla Levent Gurbet’i kalbinden bıçakladı.

KALP MASAJI HAYATA DÖNDÜREMEDİ

Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerinin yaklaşık 45 dakika boyunca yaptıkları kalp masajına rağmen Gurbet hayatını kaybetti. Polis ekiplerince yakalanan Aydın Güngörmez ve arkadaşı İbrahim U. gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Levent Gurbet’in cesedi, Kapaklı'da adliye olmadığı için Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın incelemesinin ardından otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edilen İbrahim U., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Katil zanlısı Aydın Güngörmez ise sevk edildiği mahkemece ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler