HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tartıştığı eşini ve üvey oğlunu bıçakladı

Antalya'da 44 yaşındaki Ahmet İ., boşanmak üzere olduğu eşi Hatice İ. ve onun ilk eşinden olan oğlu Umut Ç.'yi kafeteryada otururken bıçakla yaraladı.

Tartıştığı eşini ve üvey oğlunu bıçakladı

Olay, bugün sabah saatlerinde Muratpaşa İlçesi Konyaaltı Caddesi'nde seyir terasındaki bir çay bahçesinde meydana geldi. Ev kadını 42 yaşındaki Hatice İ. sabah saatlerinde küçük oğlu 8 yaşındaki Ali İ. ve bir önceki eşinden olan oğlu 24 yaşındaki Umut Ç. ile seyir terasında gezintiye çıktı. Bu sırada Hatice İ., boşanmak üzere olduğu eşi Ahmet İ. ile telefonda tartıştı. Eşinin olduğu yeri öğrenen Ahmet İ., çay bahçesine gelen kafeteryada oturan eşine ve üvey oğluna bıçakla saldırdı.

Önce üvey oğlu Umut Ç.'yi göğüs bölgesinden, ardından eşini de bacağından bıçaklayan Ahmet İ., o sırada devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından yakalandı. İşletme sahiplerinin haber verdiği 112 sağlık ekipleri tarafından, Hatice İ. Atatürk Devlet Hastanesi'ne, Umut Ç. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Umut Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, zanlı Ahmet İ. polis merkezine götürüldü. Olaya tanık olan küçük Ali İ.'nin ise büyük korku yaşadığı görüldü.

İşletmenin güvenlik kamerasına ise zanlının gelişi ve olayı gerçekleştirdikten sonra uzaklaşması yansıdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler