HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tartıştığı oğlu tarafından öldürüldü

Kadıköy'de emekli polis memuru Ahmet Necdet Boragan(86), tartıştığı oğlu tarafından silahlı vurularak öldürüldü. Babasını öldüren Mete Boragan'ın akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi.

Tartıştığı oğlu tarafından öldürüldü

Olay saat 20.00 sıralarında Elmaçeşme Sokak'ta bulunan Uzay Apartmanı 1.katında meydana geldi. İddiaya göre, emekli polis memuru olan Ahmet Necdet Boragan ile oğlu Mete Boragan arasında bir süredir husumet bulunuyordu. Yaklaşık 2 yıldır görüşmediği babasının evine gelen oğul Boragan, babası ile tartışmaya başladı. Kendisine ait olan ruhsatsız tabanca ile öz babasına 4 el ateş açtı. Kurşunlardan ikisi Ahmet Necdet Boragan'ın göğsüne isabet etti. Olay sonrasında Mete Boragan kaçarken, babası ise kapı önüne yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen emekli polis Necdet Boragan olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı olan ve iddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan Mete Boragan ise polise teslim oldu. Öz oğlu tarafından öldürülen Ahmet Necdet Boragan'ın 2 yıl önce eşini kaybettiği ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde telsiz amiri olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler