HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatil yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, takla atarak 5 metrelik şarampole yuvarlanan hafif ticari ereçtaki Almanya'dan tatile geldikleri öğrenilen aynı aileden 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Tatil yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Kaza bugün saat 16.00 sıralarında Köyceğiz İlçesi'ne bağlı Döğüşbelen Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Fethiye'den Muğla yönüne giden Yüksel Aydın yönetimindeki 34 YR 8687 plakalı hafif ticari araç, dikkatsizlik sonucu konroldan çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, takla atarak 5 metrelik şarampole yuvarlandı. Bir ağaca çarparak duran araç, hurdaya döndü. Almanya'dan tatile geldikleri öğrenildi aileden araç sürücüsü Yüksel Aydın, yanındaki eşi Gülcan Aydın (30) ve arka koltuktaki çocukları Gülsüm Aydın, Murat Aydın ve Gürcan Aydın yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis, jandarma ve Gökova Bölge Trafik Şubesi ekipleri ilk olarak arka koltuktaki çocukları araçtan çıkardı. Ardından olay yerine çağrılan Ortac İtfaiyesi kaza kırım ekibi, otomobilde sıkışarak yaralanan Aydın çiftini, kurtardı. Yaralılar, ambulanslarla Köyceğiz Devlet Hastanesi ve Muğla Sıtkı Koçman Ünivedrsitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olan yaralılardan Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan anne Gülcan Aydın, doktormarın müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Baba ve üç çocuğunu tedavileri sürerken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler