HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tavşanlı’da kaza : 2 ölü, 10 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kayaarası köy kavşağında bir pikap ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi istikametinden gelen Mesut Yılmaz (33) idaresindeki bir şirketin işçilerini taşıyan 06 BT 2610 plakalı pikap ile Tavşanlı istikametinden gelen Zekeriya Yılmaz (39) yönetimindeki 43 NH 707 plakalı otomobil Kayaarası Köy Kavşağı’nda çarpıştı.

Kazada yaralanan pikap sürücüsü Mesut Yılmaz ve aynı araçtaki Hatice İşleyen (44), Şakir Şuvak (32), Mikail Kılıç (24), Aydan Özkan (30), İhsan Altınırmak (28) ile otomobil sürücüsü Zekeriya Yılmaz, eşi Lütfiye, çocukları Mert (12) ve Zekiye (16), annesi Saniye (61) ve babası Nuri Yılmaz (69) 112 Acil Servis ekiplerince Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan Nuri Yılmaz’ın (69) hastaneye kaldırılırken yolda, eşi Saniye Yılmaz’ın (61) ise kaldırıldığı Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Yaralılardan durumu ağır olan Mert Yılmaz’ın Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesine sevk edildiği ve diğer yaralıların Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Kazada otomobil sürücüsü Zekeriya Yılmaz’ın İzmir’de bir şirkette çalıştığı ve tatil için yakınlarını ziyarete geldiği öğrenildi.

(CHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler