HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüz mağduru genç kızdan şok iddia: "Kiralık katilim var"

Bursa'da iş görüşmesine gittiği avukatın cinsel istismarına maruz kaldığı iddia edilen genç kız ilk kez konuştu.

Tecavüz mağduru genç kızdan şok iddia: "Kiralık katilim var"

Devamlı tehdit edildiğini söyleyen genç kız, "1 buçuk yıldan beri evden dışarı çıkamıyorum. İnşallah bugün adalet yerini bulacak” diye konuştu.

Geçen yıl Nisan ayında yanına iş görüşmesi için gelen sekreter C.Ç.'ye (20) kendi doğum günü partisinde ikram ettiği kola ve çayın içine etonol koyup cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Bursa Barosu avukatlarından sanık Ö.Ç.'nin bugünkü duruşması öncesi konuşan C.Ç., yaşadıklarını anlattı. 1 buçuk yıldır evden dışarı çıkamadığını ifade eden C.Ç., "Sürekli tehdit ediliyoruz ve kaçıyoruz. Ailem, ben ve avukatım tehdit altındayız. Avukatımın evi kurşunlandı ve evine zarf içinde kurşun gönderildi. Babamı kaçırmaya çalıştılar ve darp edildi" dedi.

Öldürülmesi için 250 bin liraya kiralık katil tutulduğunu ileri süren C.Ç., şikayetini geri çekmesi için de para teklif edildiğini iddia ederek, "Erkek arkadaşıma para teklif ettiler ve darp etmeye kalktılar. Devamlı tehdit ediliyoruz, dışarı çıkamıyoruz. Mahkemelere polis eşliğinde gidip geliyorum. Mahkeme sonucunu sabırla bekliyorum. 1,5 yıl oldu artık adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Her gün tehdit alıyorum evimde camdan dışarı bakamıyorum. Her gün evin önüne birileri geliyor, tehdit ediliyoruz.Devamlı para teklif ediliyor. ‘Ailen ölür, sen ölürsün' diyorlar. Adamın suçlu olduğu belli. Suçlu olmasa para teklif etmez ki babasıyla tehdit davam vardı. Davayı kazandım, sanığın babası mahkum oldu. İnşallah bugünde adalet yerini bulacak. Cezasını alacak” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler