HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüz sanığından ilginç savunma

Samsun’da birlikte olduğu kadını demir sopayla dövüp tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Cem Kerem T., ilk duruşmada hakim karşısına çıktı.

Tecavüz sanığından ilginç savunma
Samsun 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanık, "Ben duruşmayı izlemeye gelen ailemin önünde yatak olaylarımı anlatamam. Bu nedenle duruşmanın gizli yapılmasını talep ediyorum" dedi. Ancak mahkeme bu talebi reddedince, "Ben bu kadar insanın içinde ne konuşayım. 20 yıl da tutsanız bu şekilde savunma yapmayacağım" diye konuştu.
Olay Atakum İlçesi’nde yaklaşık 4 ay önce meydana geldi. İddiaya göre Cem Kerem T. 2010 yılında Bahar Ö. ile tanışarak yaklaşık 1 yıl birlikte olduktan sonra ayrıldı. Geçen Şubat ayında Bahar Ö.’nün çocuğunun olduğunu öğrenince konuşmak için buluşan Cem Kerem T., çocuğun kimden olduğunu sordu. Bahar Ö., bilmediğini söyleyince demir sopa ve tekme tokatla kadını dövdü. Şikayet üzerine yakalanan zanlı, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak darp suçundan hakkında 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
**DARP DAVASI DEVAM EDERKEN TECAVÜZ**
Darp davasının devam ettiği Temmuz ayında Cem Kerem T., evine gittiği Bahar Ö.’yü, "Benim seni dövdüğümü anlatıyormuşsun. Beni rezil ediyorsun" diyerek bir kez daha dövdü. Ardında da yatak odasına götürüp 4 kez tecavüz etti. Sabah kalktıklarında ise "Şikayetinden vazgeçeceksin, yoksa seni öldürürüm. Kimse seni elimden alamaz" diyerek evden ayrıldı.
**İKİ KADINI REHİN ALDI**
Akşam Bahar Ö., arkadaşı Elif S. ile evinde otururken Cem Kerem T., tekrar eve gelip, kapıyı tehditle açtırarak içeri girdi. Üzerindeki ruhsatsız silahı çıkartıp, "Sizi benim elimden kim kurtaracaksa, çağırın gelsin" diyerek Bahar Ö.’yü ve arkadaşını dövüp, "Sabah ezanı okunmadan üçümüzde öleceğiz" dedi. Her iki kadını da evde rehin tuttu. Yaşadıkları karşısında şoka giren Elif S., astım krizine tutuldu. İlacını kullandıktan sonra su içmek bahanesiyle dışarı çıkıp kaçarak polise gidip şikayetçi oldu. Evin önüne gelen polisleri gören zanlı, Bahar Ö.’yü kapıya götürüp polisleri gitmeleri konusunda uyarmasını söyledi. Zanlının dalgınlığından faydalanan Bahar Ö., evden çıkarak polislere sığındı. Polis, kısa süre sonra zanlıyı etkisiz hale getirip olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalayıp gözaltına aldı.Cem kerem T., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
**"AİLEMİN ÖNÜNDE YATAK OLAYLARIMI ANLATAMAM"**
Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Cem Kerem T.’nin yargılanmasına başlandı. Mağdurların katılmadığı ilk duruşmada mahkeme heyetinden söz alan tutuklu sanık, "Ben duruşmayı izlemeye gelen ailemin önünde yatak olaylarımı anlatamam. Bu nedenle duruşmanın gizli yapılmasını talep ediyorum" dedi. Mahmeke heyeti bu talebi reddetti. Sanık bunun üzerine savunma yapmayacağını tekrarladı. Cem kerem T.’nin avukatı Ata Giritli ise müvekkilinin suçsuz olduğunu belirterek, "Müvekkilimin tek suçu profesyonelce çalışan kadınla ilişkiye girip aşık olmaktır. Müvekkilimin tutuksuz yargılanmasını talep ediyorum" şeklinde savunma yaptı.
**"KENDİSİNİ SAVUNMAYANI YARGILAYAMAZSINIZ"**
Yapılan savunlamaların ardından mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Jandarmanın kolunda mahkeme salonunu terk eden Cem Kerem T. mahkeme heyetine, "Bu olmadı. Siz şu anda kendisini savunmayan bir insanı yargılayamazsınız. Ben bu kadar insanın içinde ne konuşayım. 20 yılda tutsanız bu şekilde savunma yapmayacağım" diye konuştu.
DHA


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler