HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüz zanlısı kendini böyle savundu!

Samsun’da internetten tanıştığı 14 yaşındaki kıza tecavüz etmek suçundan tutuklu yargılanan 28 yaşındaki Fevzi A."Bir şey hatırlamıyorum" dedi.

Tecavüz zanlısı kendini böyle savundu!

Fevzi A., "O da alkollüydü. Ben yatakta sızmışım. Sabah uyanınca yanımda çıplak yatıyordu. İlişkiye girdiğimizi söyledi. Ancak ben hiçbir şey hatırlamıyorum" diye konuştu.

Duruşmaya katılan E.U. ise, alkollü olduğu için sanığa direnemediğini söyledi. Samsun’da geçen Nisan ayında meydana gelen olayda, 14 yaşındaki kız ile Fevzi A. internet ortamında tanışarak arkadaş oldu. Daha sonra telefonla 10 gün görüşmeye devam eden kız ile Fevzi A., buluşmaya karar verdi. Kent merkezinde buluştuktan sonra bir süre alkol alan ikili, Fevzi A.’nın motosikletiyle gezmeye başladı. Gece geç saatlere kadar gezdikten sonra da Fevzi A., kızı ablasına ait olan boş eve götürdü. İddiaya göre burada küçük kızla zorla ilişkiye girdi. Sabah olunca da evine gönderdi. Ardından küçük kız, babası ile birlikte polise giderek şikayetçi oldu. Kısa sürede yakalanan Fevzi A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

"ÇOK SARHOŞTUM HATIRLAMIYORUM" Küçük kızla internetten chat yaparken tanıştıklarını söyleyen tutuklu sanık, savunmasında suçlamaları kabul etmedi. ’15 yaşından küçük kızla zorla ilişkiye girmek ve hürriyetini kısıtlamak’ suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık, kızın kendi rızasıyla yanına geldiğini ve eve gitmek istemediği için ablasının evine birlikte gittiklerini söyledi. Kızla buluşmadan önceden alkol aldıklarını belirten Fevzi A. şunları anlattı:

"Motosikletle gezerken de bira içtik. O 1.5 şişe içmiştir. Ben 10’dan fazla içmişimdir. Atakum İlçesi’nde sahilde gezdik. Sonra onu evine götürmek istedim. Ehliyetim olmadığı için ara sokaklardan giderken, motosikletim bozuldu. Eniştem bizi gelip aldı. Gece yarısı olmuş. Kız da sarhoş olduğunu ve eve gidemeyeceğini söyledi. Eniştem de bizi sokakta bırakıp gitti. Ben de kızın başına bir şey gelmesin diye ablamın boş olan evine götürdüm. Sonra yatakta sızıp kalmışım. Uyandığım da yanımda çıplak yatıyordu. ’Beni daha bırakamazsın ilişkiye girdik’ dedi. Ama ben hiçbir şey hatırlamıyorum. Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Çok alkollüydüm."

"İÇKİ İÇMEM İÇİN ÇOK ISRAR ETTİ" Duruşmaya katılan ve psikolog gözetimde ifade veren kızın ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Hayatında ilk kez bira içtiğini dile getiren küçük kız, "İçmem için bana çok ısrar etti. Ben de içtim. Bir süre sonra sarhoş oldum. Beni bir eve götürdü. Elbiselerimi çıkardı. Ne yaptığını görüyordum ancak sarhoş olduğum için kendisine karşı koyamıyordum. Benimle zorla ilişkiye girdi. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

Küçük kızın olay nedeniyle ruh sağlığının bozulduğu belirtilirken, mahkeme tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler