HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tecavüzcü hocaya korkunç infaz

İzmir’de yedi kadın müridine tecavüz eden cemaat liderinin, kadınların kocaları tarafından linç edilip gömüldüğü ortaya çıktı

Tecavüzcü hocaya korkunç infaz

Balıkesir’de geçen hafta cesedi bulunan Tuncay Güngör’ün (49) cinayetinden inanılmaz bir olay çıktı: 5 yıl önce tarikattan ayrılan Güngör, kendi cemaatini kurdu. 2008’de M.Ö. adlı kadın müridine tecavüze kalkıştı.

M.Ö. olayı kocasına anlatınca, Güngör’ün 7 kadına daha tecavüz ettiği anlaşıldı. 7 kadının eşi dahil 13 cemaat üyesi, Güngör’ü linç etti. İki mürit de Susurluk’a gömdü. 13 kişi tutuklandı.

Cemaat, eşlerine tecavüz ettiği için liderini linç etti

Balıkesir’de geçen hafta cesedi toprağa gömülü olarak bulunan ayakkabıcı Tuncay Güngör’ün (49) lideri olduğu cemaatin üyeleri tarafından önce feci şekilde dövüldüğü, sonra da iple boğulduğu ortaya çıktı. Güngör’ün cemat üyelerinden 7’sinin eşlerine tecavüz ettiği için linç edildiği belirtildi

DAHA önce bir tarikatla bağlantısı bulunduğu öğrenilen ayakkabıcı Tuncay Güngör, 2005 yılında tarikattan ayrıldıktan sonra kendini “hoca” olarak tanıtıp çevresindekilerle dini sohbetler yapmaya başladı. Zamanla çevresinde 30 erkek ve 20 kadından oluşan küçük bir topluluk oluşturan Güngör, çoğunluğu esnaf olan bu insanlarla, Konak’ta kiraladığı iki evde dini sohbetlerini sürdürmeye başladı. Evli ve bir çocuk babası Güngör, iddiaya göre bir süre sonra bu evlere çağırdığı bazı cemaat üyelerinin eşlerine tecavüz etti.

KOCASINA ANLATTI

2008 yılında Güngör’ün tecavüze yeltendiği cemaat üyesi M.Ö. adlı kadın, başına gelenleri kocası T.Ö.’ye anlattı. M.Ö. kendisine tacizde bulunan Tuncay Güngör’ün cemaatten 7 kadına tecavüz ettiğini de kocasına söyledi. Bunun üzerine T.Ö. tecavüze uğrayan kadınların kocalarıyla biraraya gelerek durumu anlattı. Eşleri tecavüze uğrayan 7 kişinin de bulunduğu toplam 13 cemaat üyesi, Basmane semtinde T.Ö.’ye ait işyerinde buluşarak Tuncay Güngör’ü öldürme kararı aldı.

TARLAYA GÖMDÜLER

Tuncay Güngör’ü sohbet etmek bahanesiyle işyerine çağıran cemaat üyeleri, önce eşleriyle Güngör’ü yüzleştirdi. Daha sonra eşlerini gönderen 13 cemaat üyesi, Güngör’ü önce feci şekilde dövdü, ardından iple boğdu. Güngör’ün cesedi, zanlılardan T.Ö. ve F.F. tarafından Balıkesir’in Susurluk İlçesi'ne bağlı Muradiye Köyü’nde pirinç tarlasına gömüldü.

TELEFON KAYITLARI

Tuncay Güngör’ün eve gelmemesi üzerine ailesi, 10 Haziran 2008’de kayıp başvurusu yaptı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Güngör’ün kaybolduktan sonra hiçbir telefon görüşmesi ve banka işlemi yapmadığını ortaya çıkardı. Kaybolduğu gece cemaat üyeleriyle çok sayıda telefon görüşmesinde bulunduğu da tespit edildi.

CEMAATE TAKİP

Güngör’ün cemaat üyeleri tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünen polis, teknik takip başlattı. Yapılan tespitlerden sonra cemaat üyeleri T.Ö., F.F., D.K., A.K., H.T., R.K., U.I., M.A., H.B., U.G., N.K.F., K.F. ve C.Ö. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlıların sorgularının ardından Güngör’ün cesedi, arama köpeklerinin yardımıyla gömüldüğü yerden çıkarıldı. Zanlılardan bazılarının susma hakkını kullandığı, bazılarının cinayeti itiraf ettikleri kaydedildi. Cinayete karıştıkları öğrenilen 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler