HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tedaviye getirildiği hastanede intihara kalkıştı

Samsun'da 30 yaşındaki Ayhan A., 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavi için getirildiği Gazi Devlet Hastanesi'nin 7'nci katındaki hasta odasının camına çıkıp intihar girişiminde bulundu.

Tedaviye getirildiği hastanede intihara kalkıştı

Bin 200 lira borcu olduğu için intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Ayhan A., polisin iknası sonrası eyleminden vazgeçti.

Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre evli ve 2 çocuk babası Ayhan A., geçirdiği bir rahatsızlık sonucu sokakta baygınlık geçirince vatandaşların ihbarı üzerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi olduktan sonra bir süre hastanenin acilinde dolaşan ve vatandaşlardan para istediği öne sürülen Ayhan A., 11 katlı hastanenin 7'nci katındaki boş olan hasta odasının camına çıkıp intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye hava yastığı açtı. Polis ise çevrede güvenlik önlemi alıp bulunduğu odaya giderek ikna çalışmalarına başladı. İşsiz olan ve bin 200 TL borcu olduğu için intihar girişiminde bulunduğu belirtilen Ayhan A., polisin yarım saat süren ikna çabası sonrası camdan içeri girerek intihar girişiminden vazgeçti. Bu sırada hastanenin bahçesinde toplanan meraklı kalabalıktaki bazı kişiler ise cep telefonlarıyla intihar girişimini kayda aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler