HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teğmenin 1 aylık eşi canına kıydı

İzmir’in Çiğli ilçesinde 7 yıllık flört ve nişanlılık sürecinin ardından, geçen ay Havacı Teğmen Bekir Başer ile yaşamını birleştiren Meryem Başer, eşinin beylik ateş ederek intihar etti.

Teğmenin 1 aylık eşi canına kıydı

Teğmen Başer, eşi Meryem ve yanlarına misafirliğe gelen kardeşi 16 yaşındaki Gökhan Başer ile önceki gece sahura kalktı. Ardından, hava sıcak olduğu için balkonda yatan Bekir Başer, silah sesiyle uyandı. Hemen yatak odasına giden Başer, eşini kanlar içerisinde yatakta buldu. Olay yerindeki ilk müdahale ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne götürülmek istenen Meryem Başer, yolda öldü.

Yaklaşık 7 yıl süren flört ve nişanlılık ardından eşi Meryem Başer’in, intiharı Bekir Başer’i gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. Merkez Komutanlığı’nda görevli askerlerin eve getirdiği Bekir Başer’in kanlı giysileri ve gözyaşı dökmesi dikkat çekti.

Nöbetci savcının hastanedeki incelemesinin ardından Meryem Başer’in, cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Daha sonra eve gelen savcı, burada da incelemelerde bulundu. Eşiyle herhangi bir tartışmasının olmadığı, mutlu birliktelikleri olduğu belirtilen Meryem Başer’in, intihar notu da bırakmadığı bildirildi. Soruşturma kapsamında, teğmen Bekir Başer’in el svaplarının alınalarak inceleneceği de belirtildi. Soruşturmanın devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler