HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekirdağ'da doktora saldırı iddiası

Tekirdağ Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. T.M., doğum yaptırdığı bir hastanın yakınları tarafından poliklinik odasında tartaklandığını öne sürerek polise şikayette bulundu.

TEKİRDAĞ,(DHA)- Gözaltına alınan doğum yapan S.T.’nin babası, erkek kardeşi ve eşi alınan ifadelerinin ardından savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldı.

İddiaya göre, Dr. T.M.’nin bir süre önce doğum yaptırdığı 28 yaşındaki S.T. taburcu olup evine getirildikten bir süre sonra rahatsızlanınca, özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan kontrolde S.T.’nin doğuma bağlı olarak kansız kaldığı ve bu nedenle rahatsızlandığı söylendi.

S.T.’nin 57 yaşındaki babası M.T., 28 yaşındaki erkek kardeşi H.T. ve 30 yaşındaki eşi N.T., Dr. T.M.’nin görev yaptığı Devlet Hastanesi’ne giderek görüşmek istedi. Poliklinik odasına giren hasta yakınları doktor M.T.’ye, S.T.’nin kansız kaldığını ve rahatsızlandığını söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışmada iddiaya göre S.T.’nin yakını 3 kişi, doktora saldırdı. Güvenlik görevlilerince ayrılan kavganın ardından doktor T.M., sağ gözü ve burnuna darbe aldığı için rapor alarak polise şikayette bulundu. Hastaneye gelen polis ekipleri S.T.’nin babası, erkek kardeşi ve eşini gözaltına alarak Çarşı Polis Merkezi’ne götürdü.

SERBEST BIRAKILDI

Eşinin kansız kaldığını gittikleri özel bir hastanedeki doktordan öğrendiklerini ve bunu sormak için Devlet Hastanesine gittiklerini ifade eden S.T.’nin eşi N.T., tartıştıklarını ancak doktora saldırmadıklarını söyledi. Polis Merkezi’ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Tekirdağ Tabipler Odası ve Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği de doktora saldırıyı açıklama yaparak kınadı. Mağdur Dr. T.M. olayla ilgili olarak konuşmak istemediğini söyledi.

RY(LK/AAA)(FOTOĞRAFLI)

En Çok Aranan Haberler