HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekirdağ'da film gibi operasyon

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yasa dışı tombala oynandığı tespit edilen bir iş yerine Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gece operasyonu gerçekleştirildi.

Kapaklı'da yasa dışı tombala oynatıldığı yönünde çok sayıda ihbar alan ve tespit edilen iş yerine son 25 günde toplam 15 kez baskın düzenleyen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, son operasyonlarını İtfaiye Aracı ile gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, bahse konu iş yeri girişinde 3 adet demir kapı bulunması nedeniyle tombala şebekesine suçüstü yapmakta güçlük çeken Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çareyi iş yerine itfaiye aracının merdiveni ile camdan girmekte buldu.

"SİVİL POLİSLER OYUNCU KILIĞINDA"

İş yerine oyuncu olarak giren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı sivil polis, iş yerinde tombala oyununun başlaması üzerine, ekiplere gizlice haber gönderdi. Haber gelmesi üzerine harekete geçen ekipler, Belediyeye ait itfaiye aracını iş yerinin önüne yanaştırarak iş yerinin penceresinden içeri girdi. Daha önceki baskınlarda camdan atlayarak kaçmayı başaran bazı oyuncular, bu kez adeta kapana kısıldı ve ceza yemekten kurtulamadı. Polisin bahse iş yerine yaptığı baskınlarda bugüne kadar toplam 4 adet tombala makinesi ele geçirildi.

Yapılan gece operasyonunda gözaltına alınan şahıslar idari para cezasının ardından serbest bırakıldı.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler