HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekirdağ’da iki arkadaşa silahlı saldırı anı kamerada!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde E.H. isimli bir şahıs, husumetli olduğu Şaban Şen ve Aladdin Sezer'e silahlı saldırı düzenlendi. İki arkadaş saldırı sırasında çevredeki dükkanlardan birine kaçarak saklanmaya çalıştı. Şen ve Sezer'in saklandığı dükkana giren E.H., burada da ateş etmeye devam etti. Olayda, Şaban Şen hayatını kaybetti, Sezer ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Silahlı saldırı anı bir dükkanın kamerasından saniye saniye görüntülendi.

Tekirdağ'daki korkunç olay, saat 14.00 sıralarında Eski Cami-Orta Cami Mahallesi Kolordu Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, caddede yürüyen Şaban Şen ile Aladdin Sezer, aralarında husumet bulunan E.H. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Şaban Şen ile Aladdin Sezer çevredeki dükkanlardan birine kaçarak saklanmaya çalıştı ancak E.H. dükkanda yakaladığı iki arkadaşa ateş etmeye devam etti. Şaban Şen olay yerinde hayatını kaybederken, ayağından vurulan Aladdin Sezer hastaneye kaldırıldı.

"VURULAN KİŞİ ÜZERİME DÜŞTÜ"

Polis ekiplerinin silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden uzaklaşan E.H.'yi Aydoğdu Mahallesi'nde elindeki silahla birlikte yakaladığı öğrenildi.
Olay anını gören vatandaşlardan Işık Tekin, "Dükkanın önünde telefonla konuşuyordum, silah sesi gelince içeri kaçtım masanın altına yattım. Birisi üzerime düştü. O arada silah sesi geliyordu, sonra silah sesleri durunca kalktım. Üzerimde vurulan kişi vardı. Onu kenara ittim çıktım" ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Öte yandan silahlı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde E.H.'nin Şaban Şen ile Aladdin Sezer'e ateş etmesi görülüyor.

İHA


En Çok Aranan Haberler