HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekirdağ’da korku dolu gece

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da inşaat için çalışma yapan kepçe yan binanın temeline zarar verdi.

Bölgede göçük meydana gelince doğal gaz borusu patladı, elektrik ve sular kesildi. Önlem amacıyla sokaktaki tüm binalar boşaltıldı.

Olay, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi Ulubey Sokaktaki bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat alanında çalışma yapan kepçe, toprağı kazarken yan binanın temeline zarar verdi. Yaşanan olay sırasında bölgede göçük meydana gelirken, doğal gaz borusu patladı, sokakta elektrik ve su kesildi.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine intikal eden itfaiye, TREDAŞ ve GAZDAŞ ekipleri güvenlik için sokaktaki tüm binaları boşalttı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da olay yerinde yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Albayrak, "Göçük alanında emniyet tedbiri alınana kadar. Sokakta yaşayanlar bugünlük otellerde misafir olacaklar" dedi.

Ulubey sokakta yaşayan Hatice Süvari, "İnşaatta bizim bulunduğumuz alana gire gire kaldı bir metre yarım metre yolumuz. Sonra çöktü. Bugün nerede kalacağım hiç belli değil. Bu akşam kızımın yanına sığınacağım. Bunun sonrası var bayramı var. Ben böyle dışarıda kaldım. Eşimle birlikte yaşıyorum. Eşim de köye gitmişti. Gidiyor yol tarafına beton atıyor. Sen bizim tarafın önlemini al neden yol beton atıyorsun ki. Koca binayı salladı" ifadelerini kaydetti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler