HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekirdağ’yol çöktü, minibüs yola saplandı

Tekirdağ'da dün öğle saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle yollarda hasarlar meydana gelirken, yolun çökmesi sonucu bir minibüs de maddi hasar meydana geldi.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde yolun çökmesi sonucu minibüs yolda açılan çukura düştü.

Süleymanpaşa'da sağanağın dün öğle saatlerinde hızını arttırması ile birlikte ilçe merkezinde su baskınlarına yol açtı. Altınova Mahallesi'nde Murat Sözen'e ait minibüs yolda giderken birden yolun çökmesi sonucu çukura saplandı. Minibüsün çukura düşmesi ile birlikte araçta maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

Minibüs şoförü Sözen, sağanağın ardından duraktan yola çıktığını yollarda görünüm açısından herhangi bir çukur bulunmadığını belirterek, ”Duraktan ayıldımyolcuları alarak güzergâhımda ilerlemeye başladım. Birden aracım yol çökerek aracım yan yattı. Araç içersin de bulunan yolcularabir şey olmamasına rağmen aracım da yaklaşık 3 bin TL'lik maddi hasar meydana geldi. Her yağış sonrası Altınova Mahallesi'nin durumu içler açısı oluyor. Yetkilerinbu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Araç vinç yardımı ile çukurdan çıkartıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler