HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefon dolandırıcılarından 850 bin TL'lik vurgun

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 53 yaşındaki M.G. adlı kadını telefonla arayıp kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıttıktan sonra dolandırmak isteyen 2 kişi, suçüstü yakalandı.

Telefon dolandırıcılarından 850 bin TL'lik vurgun

Bu kişilerle irtibatlı olup tespit edilen, 5 ayrı olayda benzer yöntemle yaklaşık 850 bin TL'lik dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 4 kişi daha gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Bornova İlçesi'nde yaşayan M.G. adlı kadını arayıp kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıttıktan sonra evde bulunan altınları almaya gelen S.A. (42) ve M.S.E. (28), ihbar üzerine önceden evde önlem alan polisler tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelilerin ağlarına düşürdükleri mağdurdan almayı düşündükleri altınları teslim etmeyi planladıkları A.A. (32) da polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınıp sorgulanan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda telefon dolandırıcılığına karıştıkları tespit edilen M.K. (30), İ.A. (50) ve M.C.B. (29) de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin İzmir'de farklı tarihlerde, ağlarına düşürdükleri 5 kişiden benzer yöntemlerle yaklaşık 850 bin TL parayı dolandırdıklırı tespit edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler