HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefonla dolandırılacağını anlayıp savcılığa başvurdu

Adıyaman'da 46 yaşındaki Abdullah Avcı, kendisini telefonla arayarak savcı olarak tanıtıp para isteyen kişinin dolandırıcı olduğunu anlayınca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Telefonla dolandırılacağını anlayıp savcılığa başvurdu

Merkeze bağlı Boğazici Köyü'nde oturan Abdullah Avcı'yı iddiaya göre telefonla arayan kimliği belirsiz kişi, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan aradığını söyleyip kendisini kamu görevlisi olarak tanıttıktan sonra para istedi. Kendisini telefonla arayan kişinin dolandırıcı olduğunu düşünen Avcı, kent merkezine gelerek Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Avcı, kendisini dolandırmak isteyen kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Telefonla dolandırılmaktan kurtulduğunu söyleyen Abdullah Avcı, "Saat 11.00’de beni aradı. Bir numara beni 10 defa, 20 defa arayıp rahatsız etti. Bana 'Ben savcıyım, Adıyaman Başsavcılıktan aradım. Ben gelip sizin evi arayacağım, ekip geliyor, her hangi bir şey varsa bize aktar' dedi. Ben de '8 bin lira var' dedim. Bana Adıyaman’a gitmemi söyledi. Bende geldim, burada da aradı. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı'nın yanına geldim. Siz beni aradınız mı dedim? 'Yok' dedi. Ben dolandırılacağımı anladım, şikayetçi oldum. Dolandırılmaya çalıştılar, az kalsın para yatıracaktım. O yüzden ben de adliyeye geldim" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler