HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Televizyonu çalanları kamera görünütleri yakalattı

Aydın'da, önce motosiklet, ardından bir kahveden LCD televizyon çalan 19 yaşındaki İ.D. ile 17 yaşındaki N.Y., güvenlik kamerasından kimlikleri belirlenerek yakalandı.

Televizyonu çalanları kamera görünütleri yakalattı

Yedi Eylül Caddesi 126 numarada kahve işleten 46 yaşındaki Sedat Çamoğlu, dün sabah işyerine geldiğinde 82 ekran LCD televizyonun çalındığını fark etti.

İşyerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kimliğini belirlediği İ.D. ve N.Y.'yi aramaya başladı. Zanlılardan N.Y., bugün Ata Mahallesi Tepecik Bulvarı'nda plakasız bir motosikletle gezerken yakalandı.

Motosikletin şasi numarasını sorgulayan ekipler, aracın 45 yaşındaki Ramazan Demirdöğen'e ait olduğunu ve dünden beri çalıntı ihbarıyla arandığını belirledi. Gözaltına alınan N.Y.'nin, motosikleti ve LCD televizyonu arkadaşı İ.D. ile birlikte çaldıklarını itiraf ettiği öğrenildi. N.Y., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polis ekipleri, evine gittikleri İ.D.'yi uykudan uyandırıp gözaltına aldı. Evde yapılan aramada çalınan LCD televizyon da ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.D. ve N.Y. adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler