HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde TEM otoyolunda 134 arcın karıştığı zincirleme kazası meydana geldi.

TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza

Sis ve buzlanmanın yol açtığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/tem-otoyolunda-zincirleme-kaza-tem-otoyolunda-zincirleme-kaza/9127/232828/sayfa/1/)

TEM Otoyolu Büyükçekmece köprüsünde sabah saat 07.00 sıralarında yoğun sis ve buzlanma nedeniyle 134 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

1 kişinin öldüğü 14 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere götürüldü. İtfaiye ve sağlık ekipleri araçlarda sıkışan sürücüleri kurtarmak için seferber oldu. Araçların saat 11.30 sıralarında kaldırılmasının ardından otoyol tekrar trafiğe açıldı.

TEM Otoyolu Karaağaç mevkisindeki Karasu Viyadüğü üzerinde 134 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılan çok sayıda yaralı da tedavi altına alındı.

TEM Otoyolu Büyükçekmece köprüsünde sabah saatlerinde buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle Ankara ve Edirne istikametinde kapanan yol trafiğe tekrar açıldı.

[TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza](https://www.mynet.com/videolu-haberler "TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler