HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEM'de bariyer altındaki çocuklar

TEM'den okuyucularımız tarafından art arda haberler gönderiliyor. İnsanı dehşete düşüren iddialar da bulunuluyor. Bariyer altında yatan çocuklar, ters yönde giden araçlar. İşte TEM'den garip haberler

MYNET HABER MERKEZİ

Serkan Çakar isimli okuyucumuz TEM'de karşılaştığı bu görüntüyü bizimle paylaşarak şunları söyledi:

"Dilendirilen bu çocuklar kayıp çocuklar mı?"

TEM-Esenyurt bağlantı girişi her gün aynı, çocuklar farklı! Bugün de yere yatmış kız çocuğu, kendi çocukları olmayabilir! İlgilenirseniz büyük haber. Dilendirilen bu çocuklar kayıp çocuklar mı?

ŞOK GÖRÜNTÜ ŞOK İDDİA

İstanbul'dan bir okuyucumuzun 0 530 946 95 00 numaralı Mynet WhatsApp Haber Hattımıza gönderdiği videoyla dehşete düştük. Videoda TEM Edirne-Kınalı istikametinde ters yönde son sürat giden bir kamyon görülüyor. TEM gibi bir yolda bu kamyonun buraya nasıl girdiği, hangi cesaretle son sürat ters yönden gidebildiği aklın-mantığın almayacağı bir ayrıntı. _(NOT: YOL ÇALIŞMASI NEDENİYLE YOLUN KAPALI OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR)

_

"TEM'DE TERS YÖNDE KAMYON GÖRDÜM, ŞOKE OLDUM"

0 530 946 95 00 numaralı Mynet WhatsApp Haber Hattımıza videoyu gönderen Hasan Karabayır isimli okuyucumuz düşüncelerini şöyle aktardı:

Sabah 06:00 saatlerinde Çanakkale'ye gitmek üzere İstanbul-Başakşehir'den TEM'den Edirne yoluna hareket ettim. Yaklaşık 70 KM sonra Kınalı istikametine girdim ve hemen sol tarafımda ters yönde ilerleyen bir kamyon gördüm, çok şaşırdım. O anda karşı yönden bir aracın gelmemesini sabahın çok erken saatleri olmasına bağlıyorum. Farkındaysanız çektiğim videoda benim yönümde bile pek bir araç gittiği görülmüyor. Benim gibi o kamyonu fark eden herkes kornalara basarak sürücüyü uyarmaya çalıştı. Ama maalesef kamyon o şekilde devam etti.

"FACİA OLMAMASI ÇOK BÜYÜK BİR MUCİZE"

Umarım daha sonra kazasız belasız kendi yoluna girmiştir. Biz mecburen kendi yolumuza devam etmek zorunda kaldık. Kamyonu sonuna kadar izleyemedik, ne olduğunu bilmiyoruz. Tüm insanlar bu konularda, sürücüler bu tür şeylerde çok duyarlı olmalılar. Bu görüntü gerçekten inanılmaz, büyük bir facianın yaşanmaması çok çok büyük bir mucize.

_

SİZ DE GÜN İÇİNDE KARŞILAŞTIĞINIZ HER TÜRLÜ OLAYI BİZİMLE VE TÜM TÜRKİYE'YLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ!_

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

Örnek haberler ve sorular için TIKLA!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler