HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEM'de feci kaza

TEM Otoyolu Kartal mevkiinde kaza yapan bir otomobil takla attı. Kazada otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı.

Cenazeye gitmek için yola çıkan ve içinde 7 kişinin bulunduğu otomobil, TEM Otoyolu'nda takla attı. 6 kişinin yaralandığı kazada adeta can pazarı yaşandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında TEMOtoyolu Kartal mevkii Ankara istikametinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Hamdi Aldadar ve 6 yakını, Bingöl'de bir akrabalarının cenazesine katılmak üzere Sabiha Gökçen Havaalanı'na doğru yola çıktı. İddiaya göre, Aldadar'ın kullandığı 34 DG 9977 plakalı aracı TEM otoyolu Kartal mevkiinde başka bir otomobil sıkıştırdı. Aracının hakimiyetini kaybeden Aldadar, önce yol kenarında bulunan yeşil alana çıktı. Hızını alamayan otomobil bir süre sürüklendikten sonra takla atarak durabildi. Kaza sonrasında TEM Otoyolu'nda adeta can pazarı yaşandı. Araçta bulunan Fikret Yazıcı, Nurettin Yazıcı, Kemal Yazıcı, Mehmet Nuri Yazıcı, Tevrat Aldadar ve Mehmet Fikri Alyanak yaralandı. Çevredeki vatandaşlar hemen takla atan otomobilin içindeki yaralıları çıkararak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere kaldırılırken, TEM Otoyolu'nda her iki istikamette yoğun trafik oluştu.

Öte yandan, otomobil sürücüsü Hamdi Aldadar, bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere Bingöl'e doğru yola çıktıklarını ifade ederek, "Bir araç beni sıkıştırdı. Daha sonra kontolü kaybettim ve takla attık” dedi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler