HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tepkilere neden olan nezarethane gezisi!

Rize'nin Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden anaokulu öğrencilerinin nezarethanede fotoğraflarının çekilmesi tepkilere neden oldu.

Tepkilere neden olan nezarethane gezisi!
Fındıklı Ahmet Şahinler Anaokulu öğrencileri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, geçtiğimiz günlerde Okul Müdürü Emine Şengün ve öğretmenleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/nezarethane-gezisi/10033/260494/)
Emniyet Müdürü Ramazan Eniş ve polis memurları tarafından karşılanan çocuklar ziyarette nezarethaneye de girdi. Anaokulu öğrencilerinin burada fotoğrafını çeken öğretmenleri, çocukların parmaklıklar arkasındaki fotoğrafı ile çocukların geziyle ilgili söylemlerini okulun internet sitesinde yayınladı. Okulun internet sitesinde çocukların ziyaretle ilgili şu görüşleri de yer aldı:
“Trafik Haftası olması dolayısıyla trafik bölümündeki polis ablamız bizlere trafik ışıklarını anlattı, araç içersinde çocukların arka tarafta oturması gerektiğini hatırlattı, ışık olmayan yollarda karşıdan karşıya geçmeyi gösterdi. Diğer polislerden farklı olarak, trafik polislerinin sarı yelekler ve beyaz şapkalar giydiklerini söyledi. Bir de, en çok suçlu insanların nereye koyulduğunu merak ettik ve nezarethaneye indik. Parmaklıklar ardında olmak ilginçti."
Öte yandan okulun internet sitesinde çocuklarının parmaklıklar arasındaki fotoğrafını gören bazı veliler duruma sert tepki gösterirken, tepki üzerine nezarethanede çekilen fotoğraf siteden kaldırıldı. (İHA)


En Çok Aranan Haberler