HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tepkilerin odağındaki Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı'dan açıklama

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı "Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana..." paylaşımı ile büyük tepki çeken Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı'ya kötü haber... Diyanet İşleri Başkanlığı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kamuoyunun tepkisine neden olan Müftü Yazıcı hakkında soruşturma başlatırken, Müftü Yazıcı yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını söyledi.

Gölcük Müftüsü Yazıcı'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı "Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana..." paylaşımı büyük tepki çekmişti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın talimatıyla tepkilere neden olan paylaşımı yapan Gölcük Müftüsü Yazıcı hakkında soruşturma başlatıldı.

Gölcük Müftülüğü görevini 4 yıldır sürdüren Mehmet Yazıcı, Facebook hesabından, ‘Mağazalarda ambalajı açılmış teşhir ürünleri hep yarı fiyatına satılır. Anlayana…’ şeklinde paylaşımda bulunmuştu. Müftü Yazıcı’nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde yayıldı. Birçok kişi, bu imalı paylaşıma tepki gösterdi.. Attığı mesajda başı açık kadınları hedef aldığı yorumları yapılan Yazıcı, tepkilerin giderek artması üzerine bu paylaşımını silmişti.

AÇIKLAMA YAPTI

Müftü Yazıcı ise bugün Facebook hesabından açıklamada bulunarak, yanlış anlaşıldığını belirtti. Müftü Yazıcı'nın açıklaması şöyle:

"Almış olduğum bir ürünün aynısını yarı fiyatına internette bulup 'teşhir malıdır' notunu gördükten sonra paylaştığım bir cümlenin başkalarının yaşam tarzına saldırı gibi anlaşılmış olmasından dolayı çok üzgünüm, bu konudaki tavrım çevrem tarafından bilinmektedir. Asla öyle bir kastım olmamıştır. Kamuoyuna duyurulur."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler