HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tinerci Emrah’ı benzin döküp yaktılar

Beşiktaş’ta, dün akşam saat 01.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti...

Tinerci Emrah’ı benzin döküp yaktılar

Beşiktaş’ta oturan genç bir kız, 2003 yılında Taksim’de SAT Komando Yüzbaşı Zeki Şen’i kalbinden bıçaklayarak öldüren tiner bağımlısı Emrah Eraydın (23) tarafından uzun süredir rahatsız ediliyordu.

Önceki akşam yine işten evine dönen genç kızın karşısına çıkan Eraydın, arkadaş olmak istediğini söyledi. Genç kız bir daha takip edip rahatsız etmemesini söyledikten sonra evine gitti. Ama Eraydın, dün yine aynı saatlerde kızın geçtiği yolda bekledi ve yolunu kesti. Genç kız, polise gideceğini söylerek kaçtı. O korku ve panikle eve giden genç kız, durumu babasına anlattı. Beşiktaş meydanına giderek Emrah Eraydın’ı arayan öfkeli baba, tiner bağımlısı geçlerin yardımıyla Eraydın’ın yerini öğrendi. Baba, Beşiktaş İskelesi’nde oturan Eraydın’ı buldu. Öfkeli baba kızını bir daha rahatsız etmemesini istedi. Eraydın ise, babaya kızını sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söyleyince ipler koptu. Çılgına dönen baba yanında getirdiği bıçakla Emrah Eraydın’ı baldırından ve bacağından bıçakladı. Ardından üzerine yanında getirdiği bidondaki benzini boşaltan öfkeli adam, Eraydın’ı ateşe verdi. Olayı gören esnaflar Emrah’ı yanmaktan kurtardı.

Çapkın, elini uzatmıştı ama
Emrah Eraydın’a, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın sahip çıkarak, AMATEM’de tedavisini sağlamıştı. Tedavisinden sonra kendisine iş bulunan ve ev tutulan Eraydın, 2 ay kadar çalıştığı otoparktan ayrılarak tinercilerin yanına dönmüştü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler