HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tır salona daldı! Dehşeti yaşadılar

Elazığ’da tır eve girdi, sıkışan sürücü yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından çıkartıldı. Tırın girdiği odada ailenin yemek yediği 10 dakika önce dışarı çıkmalarıyla faciadan dönüldüğü öğrenildi.

Tır salona daldı! Dehşeti yaşadılar

Kaza, Elazığ Malatya Karayolu’nun 25’inci kilometresinde Pirinçcik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Malatya istikametine seyir halinde olan Mehmet Aslantaş idaresindeki 44 PS 466 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tali yola girerek bir eve çarptı. Tırın kabin kısmı evin içine girerken sürücü araçta içerisinde sıkıştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. AFAD ve İtfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonrasında sıkıştığı yerden çıkartılabilen sürücü Aslantaş, hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

10 DAKİKA ÖNCE YEMEK YİYEREK DIŞARI ÇIKMIŞLAR

Öte yandan, tırın girdiği evin Mustafa Ayçiçek'e ait olduğu, ailesi ile kazadan 10 dakika önce yemek yiyerek dışarı çıktıkları öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler