HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TIR’la otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde, TIR’la otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

TIR’la otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Kaza, Barbaros Mahallesi’nde meydana geldi. Tekirdağ’dan Barbaros Mahallesi yönüne giden Hacı Güven yönetimindeki 41 SS 466 çekici ve 34 AJ 9270 dorse plakalı TIR, karşı yönden gelen 42 yaşındaki Kasım Yalçın'ın kullandığı 59 SL 087 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile her iki araç da yolun kenarındaki boş alana savruldu. Kazanın ardından hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Kasım Yalçın hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan Yaşar Irmak ağır yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Irmak, kaza kırım ekibinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçtan çıkartılan Kasım Yalçın’ın cesedi ise nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna konuldu. TIR sürücüsü Hacı Güven ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler