HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tomarza’da ırmağa giren 17 yaşındaki genç kayboldu

Kayseri’nin Tomarza İlçesi’nde, balık tutmak için evden çıkan ve Zamantı Irmağı’na giden 17 yaşındaki Yunus Emre İzgi kayboldu.

Tomarza’da ırmağa giren 17 yaşındaki genç kayboldu

Irmak çevresine gelenAfet ve Acil Durum (AFAD) ve Jandarma Arama Kurtarmatimlerinin (JAK) arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, Tomarza İlçesi’ne bağlı Melikviran Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Dün öğle saatlerinde balık tutmak için evinden ayrılan 17 yaşındaki Yunus Emre İzgi’den haber alamayan ailesi, saat 22.00’da ırmak kenarına gelerek, çocuklarını aradı. Zamantı Irmağıkıyısında İzgi’nin ayakkabı ve elbiselerini bulan aile, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekiplerinin arama çalışmaları da sonuç vermeyince, bölgeye Jandarma Arama Kurtarma Ekipleri, Jandarma Köpek Timi, AKUT, AFAD ve Adıyaman’da bulunan dalgıç ekipleri geldi. Yaklaşık 30 saattir süren arama çalışmalarına karşın, hala gence ulaşılamadı. Arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.Öte yandan, olay yerine gelen İlçe Kaymakamı Engin Uysal ve İlçe Belediye Başkanı Fahrettin Işık da, çalışmaları yerinde inceledi.

FOTOĞRAFLI

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler